Maandag 17 augustus 2015: informatieronde Breedband Veenhuizen

Maandag 17 augustus vanaf 17.00 uur lanceert Bewonersbelangen het project Breedband Veenhuizen met een ronde door Veenhuizen! U hoort/ziet ons vanzelf langskomen. We delen flyers en stickers uit en u kunt de werkgroep Breedband Veenhuizen al uw vragen voorleggen. Zorg dat u de informatietour Veenhuizen maandag 17 augustus niet mist!
Aftrap-Breedband-Veenhuizen
Najaar 2015: informatie-avond breedband Veenhuizen

Op deze avond krijgt u uitgebreide informatie over het project breedband Veenhuizen en de mogelijkheden voor aanleg van glasvezelkabel in het dorp. Hoe werkt het, wat komt erbij kijken, wat betekent dat voor u? Datum en tijd maken we binnenkort bekend.

Aanmelden als belangstellende

Snel en hoogwaardig internet nu en in de toekomst is voor het woongenot en de werkgelegenheid in Veenhuizen van groot belang. Laten we daarom niet achterblijven, maar samen initiatief nemen: vul de intentieverklaring in en laat ons weten dat u belangstelling heeft voor snel glasvezelinternet in Veenhuizen!