Wat kost glasvezel?

De providers: Trined, Fiber, Stipte en WeServe

De Coöperatie Glasvezel Noord (waar Breedband Veenhuizen bij is aangesloten) heeft na overleg met verschillende aanbieders de providers geselecteerd die de beste pakketten tegen de meest gunstige prijs leveren. Dit zijn Trined, Fiber, Stipte en voor de zakelijke markt WeServe. De coöperatie heeft met deze providers een alles-in-1 basispakket (televisie, internet en telefonie) vastgesteld. Vergelijk de pakketten en prijzen:
vergelijk prijzen providers

Deze prijzen zijn exclusief de coöperatiebijdrage van € 5,- per maand. (De provider int dit bedrag tegelijk met uw abonnementskosten.)

Als u zich nu aansluit door een abonnement te nemen, betaalt u geen aansluitkosten! Sluit u zich later aan, dan betaalt u zelf de aansluitkosten van uw woning op het netwerk. U bent dan al snel duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s kwijt! Geld dat u bespaart door u nu aan te sluiten.

De pakketten
Natuurlijk kunt u kiezen voor verschillende pakketten: alléén internet, internet + tv, internet + telefoon, of alles-in-1: internet + tv + telefoon! Uitgebreide informatie vindt u op de websites van de providers.

Waarom een coöperatiebijdrage?
Het aanleggen en onderhouden van een glasvezelnetwerk kost veel geld. De coöperatiebijdrage van € 5,- is nodig om de lening bij de bank te kunnen aflossen binnen een redelijke termijn. Er is zelfs mogelijk om het één keer per jaar te doen a € 60,- (voorkeur) of voor € 700,- ineens het te voldoen (eenmalig).  Als de lening eenmaal is afgelost, is het netwerk eigendom van de coöperatie. Met andere woorden: van alle leden.

Wat kost dat nou?
Wat kost dat nou?

Glasvezel initiatief voor Veenhuizen